Krinner skruvfundament

En stabil grund för alla typer av byggnader

Skruvfundament är ett otroligt flexibelt och hållbart alternativ jämfört med vanliga betongfundament. Grundläggning med effektiva och säkra installationer är ofta ett ekonomiskt svar på olika utmaningar som ett byggprojekt innehåller. Skruvfundament kan användas inom en mängd olika installationsområden, t.ex. inom hållbart byggande eller inom väg- och trafikteknik. Krinners produkter är utformade för att klara extremt höga lastvärden och möjliggör omedelbar belastning.

Välj rätt skruvfundament för ditt projekt

Skruvfundamenten i E-serien passar för installation av gatubelysning och stolpar. Tillsammans med en excentersats är den justeringsbar och ger en vertikal installation med snygg finish.Applikationsområde

Skruvfundament i F-serien är försedda med rund eller rektangulär fläns. Därmed möjliggörs installation med högsta stabilitet och säkerhet, även vid mycket höga laster.Applikationsområde

Skruvfundamenten i G-serien är utrustade med ett, tre eller fyra gängade skruvhål för fixering. De passar perfekt för snabba, permanenta eller temporära montage av både runda och fyrkantiga stolpar vid projekt som stängsel, skyltar, stolpar mm.

Applikationsområde

Skruvfundament i K-serien är gjorda i plast och är avsedda för enklare installationer som parkbänkar, papperskorgar och skyltar.
Applikationsområde

Skruvfundamenten i M serien är försedda med ett centrerat hål med M-gänga vilket möjliggör ett direktmontage i skruvfundamentet. Lämplig för installationer av Attefallshus, carportar samt mer krävande projekt.

Applikationsområde

Skruvfundament i U-serien är speciellt anpassade till de vanligaste dimensionerna av träreglar, perfekt till altan, staket och mindre plank. Finns i många olika utföranden med varierade längder och storlekar.

Applikationsområde

Skruvfundament i V-serien är förlängningsbara och är därför lämpliga för projekt med krav på både flexibilitet och extremt höga lastvärden.    

Applikationsområde

Skruvfundamentet i X-serien utvecklades för speciella applikationer som kräver hög flexibilitet vad gäller mått. Beroende på kraven tillverkas skruvfundamentet exakt och individuellt.

Applikationsområde

BESTÄLL SKRUVFUNDAMENT

Vi hjälper dig att hitta rätt systemlösning för dina projekt

hitta din installatör

krinner certifierade installatörer

Vi har ett stort nätverk av installatörer i hela Sverige. När du anlitar en Krinner installatör får du ditt jobb utfört av ett proffs som har erfarenhet av Krinners systemlösning med skruvfundament och installationsmaskiner. Din installatör kan hjälpa dig med projektering, beräkning och dimensionering av laster samt rådgivning inom mark- och jordförhållanden.  

Krinner systemlösning

Installationsmaskiner

Vi erbjuder unika installationsmaskiner för applikationer med Krinners skruvfundament. Maskinerna är både designade och tillverkade av Krinner i Tyskland och uppfyller olika krav och har specifika fördelar. De är enkla att manövrera och extremt kraftfulla

Har du frågor om våra produkter

Tekniska frågor eller funderingar - Kontakta oss idag

Referenser

Referenser och projekt

Vi har haft privilegiet att arbeta med Krinners applikationsmetod på en mängd utmanande och spännande platser runt om i världen och har genom åren samlat på oss en bred portfölj med referenser, här ser du några av dem.

Hjälp med dina projekt

Krinners dimensioneringstabell

Vill du veta hur höga laster våra skruvfundament klarar? Vår fördimensioneringstabell kan hjälpa dig i dina projekt och ge dig en första uppskattning. 

Miljöstandard

Krinner skruvfundament håller hög miljöstandard

Byggvarubedömningen bedömer byggrelaterade produkter utifrån dess kemiska innehåll, miljöpåverkan under livscykeln och i förlängningen även social påverkan i leverantörsledet. Detta gör Byggvarubedömningen för att främja produktutvecklingen mot en giftfri och god bebyggd miljö samt ansvarsfulla leverantörsled. Krinners skruvfundament har fått bedömning Accepteras av Byggvarubedömningen. Här kan du läsa mer om Byggvarubedömningen och bedömningskriterier