KRINNER Skruvfundament

Krinner installations-maskiner

Vi erbjuder unika installationsmaskiner för applikationer med Krinners skruvfundament. Maskinerna är både designade och tillverkade av Krinner i Tyskland och uppfyller olika krav och har specifika fördelar. De är enkla att manövrera och extremt kraftfulla.

KRD30

KRD 30

Krinner KRD 30 är en automatisk installationsmaskin på larvband som är lätt men stark maskin och har en enastående precision under installationen tack vare sin styrning. På grund av dess lätta och manövrerbara utformning kan den dessutom användas i särskilt små och på svåråtkomliga byggplatser. 

Egenskaper och prestanda

 • Automatisk geo-positionering
 • Vridmomentregistr ring
 • Automatisk lasernivellering
 • Låg vikt ger smidig transport
 • Ca 8 000 Nm vridmoment
 • Mycket hög precision

KRB 250

Krinner KRB 250 är skruvaggregat för grävmaskin som är utvecklad för snabb och smidig installation med tillhörande förborrningsutrustning. Skruvfundamentet är på plats i marken på bara någon minut. Skruvaggregatet monteras på en grävmaskin.

Egenskaper och prestanda

 • Automatisk geo-positionering
 • Vridmomentregistr ring
 • Automatisk lasernivellering
 • Passar grävmaskin från 8 ton
 • Ca 20 000 Nm vridmoment
 • Hydraliskt styrda grepp
 • Automatisk vertikal levelering
KRB 250
KRE 20

KRE 20

Krinner KRE 20 är en kraftfull och handhållen installationsmaskin. 

Egenskaper och prestanda

 • 230 volt
 • ca 3500 Nm vridmoment
 • Kompatibel med alla Krinner attachments
 • Kan hanteras av en person vid installation
Krinner startpaket till fast månadskostnad

Nu erbjuder vi Krinner startpaket

 

Är din verksamhet intresserad av att jobba med skruvfundament men utan att riskera att binda för mycket eget kapital? Vi hjälper dig att komma igång med ett startpaket till fast månadskostnad.

Tillsammans sätter vi ihop ett startpaket som innehåller installationsmaskin KR E 20, skruv, bits och slagspett. Med det som grund kan du utföra de vanligaste applikationerna t.ex. trädäck, plank och skyltar. En stor fördel med installationsmaskin KR E 20 är att den enkelt manövreras av en person. 

Många fördelar med funktionsavtal
– Säker finansiering – med utrustningen som säkerhet
– Finansiera upp till I00% med full nyttjanderätt
– Kostnaden är lätt att budgetera och kan enkelt anpassas till intäkterna
– Du behåller din likviditet och binder inte kapital i utrustningen
– Du frigör driftskapital som kan användas till annat i verksamheten
– Hela kostnaden är avdragsgill
– Snabbare kostnadsredovisning av investeringen
– Du behöver inte förskottera moms

Ring oss direkt på 046-27 26 200 så berättar vi mer och lyssnar på dina behov.

Miljöstandard

Krinner skruvfundament håller hög miljöstandard

Byggvarubedömningen bedömer byggrelaterade produkter utifrån dess kemiska innehåll, miljöpåverkan under livscykeln och i förlängningen även social påverkan i leverantörsledet. Detta gör Byggvarubedömningen för att främja produktutvecklingen mot en giftfri och god bebyggd miljö samt ansvarsfulla leverantörsled. Krinners skruvfundament har fått bedömning Accepteras av Byggvarubedömningen. Här kan du läsa mer om Byggvarubedömningen och bedömningskriterier 

Hjälp med dina projekt

Krinners dimensioneringstabell

Vill du veta hur höga laster våra skruvfundament klarar? Vår fördimensioneringstabell kan hjälpa dig i dina projekt och ge dig en första uppskattning. 

Välj rätt skruvfundament för ditt projekt

Skruvfundamenten i E-serien passar för installation av gatubelysning och stolpar. Tillsammans med en excentersats är den justeringsbar och ger en vertikal installation med snygg finish.Applikationsområde

Skruvfundament i F-serien är försedda med rund eller rektangulär fläns. Därmed möjliggörs installation med högsta stabilitet och säkerhet, även vid mycket höga laster.Applikationsområde

Skruvfundamenten i G-serien är utrustade med ett, tre eller fyra gängade skruvhål för fixering. De passar perfekt för snabba, permanenta eller temporära montage av både runda och fyrkantiga stolpar vid projekt som stängsel, skyltar, stolpar mm.

Applikationsområde

Skruvfundament i K-serien är gjorda i plast och är avsedda för enklare installationer som parkbänkar, papperskorgar och skyltar.
Applikationsområde

Skruvfundamenten i M serien är försedda med ett centrerat hål med M-gänga vilket möjliggör ett direktmontage i skruvfundamentet. Lämplig för installationer av Attefallshus, carportar samt mer krävande projekt.

Applikationsområde

Skruvfundament i U-serien är speciellt anpassade till de vanligaste dimensionerna av träreglar, perfekt till altan, staket och mindre plank. Finns i många olika utföranden med varierade längder och storlekar.

Applikationsområde

Skruvfundament i V-serien är förlängningsbara och är därför lämpliga för projekt med krav på både flexibilitet och extremt höga lastvärden.    

Applikationsområde

Skruvfundamentet i X-serien utvecklades för speciella applikationer som kräver hög flexibilitet vad gäller mått. Beroende på kraven tillverkas skruvfundamentet exakt och individuellt.

Applikationsområde

Har du frågor om våra produkter

Tekniska frågor eller funderingar - Kontakta oss idag

hitta din installatör

krinner certifierade installatörer

Vi har ett stort nätverk av installatörer i hela Sverige. När du anlitar en Krinner installatör får du ditt jobb utfört av ett proffs som har erfarenhet av Krinners systemlösning med skruvfundament och installationsmaskiner. Din installatör kan hjälpa dig med projektering, beräkning och dimensionering av laster samt rådgivning inom mark- och jordförhållanden.